Васил Найденов вече е с трета доза на ваксина срещу коронавирус. Неговият

...
Васил Найденов вече е с трета доза на ваксина срещу коронавирус. Неговият
Коментари Харесай

Васил Найденов си сложил бустерна доза, мотивирал го Кириакос Мицотакис

Васил Найденов към този момент е с трета доза на ваксина срещу ковид. Неговият импресарио Ивайло Манолов също се е ваксинирал, само че много преди Кеца и към този момент имал обилие от антитела.

" Само това е методът да живеем обикновено и умерено. На Васил Найденов му биха първите две инжекции много след моите, та по тази причина той изчака за третата ", сподели славният импресарио на звездата.

И двамата са решили да си сложат трета доза, освен тъй като са на възраст, само че и с цел да могат да вървят на мира в Гърция. Те решили това след предложение на гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис цифровият европейски документ за имунизация да се признава за годен, единствено в случай че в него е посочена трета доза, оповестява Стандарт.

" Именно поради това и ние си сложихме трета ваксина. Най-малкото тъй като цяло лято сме в Гърция на вилата на Ивайло и това е значимо за нас ", показа Васил Найденов, който изкарва ваканцията си всяка година в китната къща на импресариото си.

Освен всичко огромният реализатор твори, без да стопира, нов албум, а песните за него към този момент са съвсем подготвени, написа столичен всекидневник. Със сигурност сред тях ще има и една, обвързвана с ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР